Kadrić: Vemo, kakšne so naše kvalitete in cilj

Nova Gorica, 03.04.2024

Haris Kadrić je bil z dvema doseženima zadetkoma in eno asistenco eden izmed osrednjih junakov četrtfinalne pokalne zmage nad Radomljami. Po krajšem strelskem postu na začetku pomladi se mu je sedaj odprlo - na zadnjih dveh tekmah je dosegel 3 zadetke.

Haris Kadrić ...

... o zmagi proti Radomljam: Cilj je izpolnjen. Želeli smo si polfinale pokala, z ekipo smo garali za to. Tudi prvi gol, ki smo ga hitro prejeli, nas ni zaustavil. Držali smo se plana, kar nas je nagradilo.

... o slabem začetku, a dobrem nadaljevanju: Mislim, da smo se dobro pripravili na nasprotnika. Nismo jim omogočali veliko priložnosti, sicer bi lahko prišli rezultatsko blizu, a jim nismo pustili. Tudi po prejetem golu smo dobro odreagirali, imeli tekmo pod kontrolo in na koncu zasluženo zmagali.

... o enakovrednem boju proti prvoligašu: Nočem govoriti na glas, ampak mi vemo, kakšen je naš cilj, kakšne so naše kvalitete. To poskušamo izpolniti na igrišču, verjamemo v strokovni štab in oni nam. To se nam obrestuje. Upam, da bomo nadaljevali v takšnem ritmu, ne smemo se zaustaviti, saj nismo naredili še nič. Upam, da bo šlo samo še na bolje.

... o izenačenem vrhu v drugi ligi: Od začetka priprav, ko smo se zbrali, je bilo rečeno, da gledamo samo sebe. Mi moramo zmagati vse tekme, ki so do konca, to bomo poskušali tudi storiti. Ali bo to dovolj za prvo ali drugo mesto, pa bomo videli na koncu. 

... o možnostih v pokalnem tekmovanju: Z igro,ki jo kažemo sedaj, mislim, da se ne smemo bati nikogar. Tudi če bi igrali proti kakšni drugi ekipi, bi mi vseeno štartali na zmago. V polfinalu ne bo nič drugače. Gremo tekmo po tekmo, videli bomo, kam nas bo pot popeljala. 

... o naslednji tekmi: Ne smemo popuščati, zdaj se šele pokaže karakter ekipe, ko igramo z na papirju slabšim nasprotnikom. Ilirija ni niti malo ekipa, ki se jo splača podcenjevati, tako da bomo morali iti v tekmo resno, da odnesemo 3 točke tudi v nedeljo.

 

Foto: Miran Polanc / Mi SPORT