V petek ob 11. uri zadnji trening v letu 2010

Nova Gorica, 09.12.2010

Podroben seznam vračajočih se nogometašev

V petek ob 11. uri igralci Hita Gorice na umetni travi v Športnem parku z zadnjim treningom zaključujejo leto 2010.

Spomnimo, da so bili v spomladanskem delu sezone 2009/2010 Novogoričani pravi hit prvenstva, saj so po slabšem jesenskem delu lansko tekmovalno sezono zaključili na odličnem tretjem mestu. To je klubu prineslo novo poletno evropsko preizkušnjo.

Pred pričetkom letošnje sezone je zaradi sanacije ND Gorica klub zapustilo kar nekaj nosilcev igre, v prvi plan pa so prišli novi, mladi nadarjeni nogometaši. Kljub nekaterim težavam so uspeli belo-modri v letošnjem jesenskem delu prvenstva zbrati 23 točk, kar jih trenutno uvršča na šesto mesto.  

Strokovno vodstvo se bo tako za mesec dni poslovilo od igralcev. Prvi trening v letu 2010 je namreč predviden za 12. januar. Vsak nogometaš bo za zimski premor prejel individualni program dela.

Še posebno skrb za svoje zdravje pa bodo morali posvetiti še vedno poškodovani nogometaši oz. tisti, ki so se neljubih zdravstvenih težav komajda znebili.

Danjel Rakušček in Dalibor Stojanovič sta dobila zeleno luč za pričetek vadbe s tekaškimi in podobnimi vajami. Amedej Vetrih ima še vedno težave s stopalom in naj bi se vrnil konec februarja, vratar Vasja Rupnik pa bo bržčas nared do začetka priprav.

Operaciji pa po vsej verjetnosti čakata Gorana Galešića ter Luko Volariča.