Cerovec: Z izkušnjami želim pomagati ekipi

Nova Gorica, 14.04.2024

Lanski prvi april je datum, ko je Denis Cerovec nazadnje igral uradno tekmo. Žal se je v prvem polčasu takratnega prvoligaškega obračuna z Mariborom hudo poškodoval, poškodba pa ga je s terena oddaljila za skoraj leto dni. Znova je na igrišče stopil med letošnjimi zimskimi pripravami, prvih nekaj minut v sezoni odigral v Slovenskih Konjicah ob zmagi nad Dravinjo (0:1), proti Triglavu pa je prvič letos odigral celotno tekmo, ki pa se ni končala po plavo-belih željah.

Denis Cerovec ...

... o remiju s Triglavom: Pogoji so bili zaradi vročine zelo težki. Sicer smo tudi tokrat želeli zmagati, a ne bo se vedno dogajalo da bomo zlahka dosegali 3 ali 4 zadetke, ni to tako enostavno. Vsaka točka je pomembna, upamo pa, da bo v nadaljevanju boljše. 

... o prvi v celoti odigrani tekmi po več kot letu dni: Občutki so odlični. Vselej sem bil ob ekipi, ekipa se je sestavila, zmaguje, pravilo pa pravi, da se zmagovalne ekipe ne menja. Jaz sem tu, da s svojimi izkušnjami ekipi pomagam, tako tudi čakam na svoje priložnosti. 

... o upanju, ki bo umrlo zadnje: Še naprej upamo na prvo mesto. Morebitna zmaga bi nam pomagala, da bi še dodatno pritisnili na Nafto in se ji vsaj začasno približali na 1 točko. A to je nogomet. Smo še vedno na 3 točkah zaostanka, čakamo na kakšen Naftin kiks. Seveda pa upamo, da bomo na koncu prvi in ne drugi. Želimo si prvega mesta in tudi pokalnega finala.