Vse informacije glede vstopnic - sezona 2022/23

Nova Gorica, 05.08.2022

Po enoletnem premoru se v mesto vrtnic vrača Prva liga Telemach. V novogoriškem Športnem parku se bo zvrstilo 18 tekem, znane pa so tudi cene vstopnic.

Sezonske vstopnice:

- 160€ za odrasle
- 150€ za dijake, študente in upokojence
- 80€ za otroke med 5. in 15. letom starosti

Sezonske vstopnice lahko naročite na info@nd-gorica.com

Vstopnice na dan tekme:

- 12€ odrasli
- 10€ dijaki, študenti in upokojenci
- 6€ otroci med 5. in 15. letom starosti

Vstopnice za posamezne tekme bodo v prodaji na blagajni pod A tribuno.

Vstopnice za predstavnike in funkcionarje klubov ter sponzorje:

V želji po čim manj zapletih pri organizaciji in čim lepši izkušnji pri ogledu tekme vas naprošamo, da nam na klubski e-naslov info@nd-gorica.com, najkasneje 48 ur pred začetnim sodnikovim žvižgom, pošljete poimenski seznam klubskih funkcionarjev in sponzorjev, ki se bodo udeležili tekmev Novi Gorici.

Vstopnice za oglednike in zastopnike (Tickets for Agents and Club Representatives):

SI: V želji po čim manj zapletih pri organizaciji in čim lepši izkušnji pri ogledu tekme vas naprošamo, da prošnjo za vstopnice, z vsemi ustreznimi dokazili in licencami, pošljete vsaj 48 ur pred tekmo na klubski e-naslov info@nd-gorica.com. Za klubske oglednike je veljavna prošnja zgolj iz uradnega e-naslova vašega kluba.

ENG: In order to optimize the organization before the match and thus also your experience we kindly ask you to send a request for the ticket with the relevant documents (license) atleast 48 hours before the beginning of the match. Only requests sent from the official e-mail are valid for clubs representatives.

#NašeMestoNašPonos #MiSmoPrvaLiga