Dario Kolobarić je plavo-beli!

Nova Gorica, 13.02.2023

Konico napada je okrepil Dario Kolobarić! Pogodba je sklenjena do konca sezone z možnostjo podaljšanja, nosil bo dres s številko 90 na hrbtu, pravica nastopa mu velja od naslednjega tedna dalje.

23-letnik je bil v mladinskih kategorijah član Domžal in ljubljanskega Brava, nekaj časa se je kalil celo pri slovitem salzburškem Red Bullu. Po povratku v domovino je izkušnje nabiral pri Roltek Dobu, preden je postal pomemben člen Domžal.

Njegov potencial so prepoznali v Belorusiji, kamor se je odpravil septembra 2021 in oblekel dres Šahtjorja iz Soligorska. Premiera v tujini se mu ni izšla po željah, zato se je odločil, da se letos vrne v prvo ligo in brani barve Kopra. 

V jesenskem delu sezone je za 'Kanarčke' 15-krat oblekel dres in prispeval eno asistenco. V mlajših kategorijah je bil tudi redni član mladinskih selekcij slovenske izbrane vrste.

Športni direktor Admir Kršić: "Dario je bil želja več slovenskih klubov. Pogovori so potekali kar nekaj časa in na koncu je ravno nam izkazal zaupanje. Njegov način igre nam bo zagotovo ustrezal in upam, da mu bo naše okolje ugajalo ter da bomo skupaj dosegli zastavljene cilje.”

Dario, dobrodošel in srečno!