Dobrodošel, Bernard Karrica!

Nova Gorica, 02.02.2023

Dobili smo novega igralca. Iz Reke se v Novo Gorico seli Bernard Karrica.

Gre za 22-letnega nogometaša, ki je za albansko izbrano vrsto U21 zbral 10 nastopov in dosegel 2 zadetka. Okrepil bo krilni položaj. 

''Občutki ob prihodu v Novo Gorico so dobri,'' je dejal Karrica. ''Upam, da bom dobil več minutaže kot v svojem matičnem klubu. Za nov klub bom dal vse od sebe. Potrudili se bomo, da bomo naredili dobre stvari.''

Svojo nogometno pot je začel pri domači Gjakovi, v mladinski selekciji pa svoje nogometno znanje obogatil pri Dinamu iz Zagreba. Pred dvema letoma se je odpravil v Reko, je bil pa kot posojen nogometaš član tudi slovaškega Sereda in lanskega hrvaškega prvoligaša Hrvatskega Dragovoljca. 

V letošnji sezoni je za Rijeko nastopil na 4 tekmah v najmočnejši hrvaški ligi, dosegel pa je tudi en zadetek. Dvakrat je še nastopil v pokalu, en nastop pa je vpisal tudi v kvalifikacijah za konferenčno ligo. V mesto vrtnic se seli kot posojen nogometaš Rijeke, posoja traja do konca aktualne sezone.

''Želim si čim bolj pomagati Gorici. Upam, da bom prispeval čim več zadetkov in asistenc in da s tem obstanemo v ligi,'' je zaključil zadnji novinec.

Bernard, dobrodošel in srečno!