Mladince prevzema Borivoje Lučić

Nova Gorica, 16.01.2023

V klub se vrača nekdaj izvrstni igralec ajdovskega Primorja, kasneje pa trener tako naših mlajših selekcij kot članske ekipe Borivoje Lučić. Takoj ob začetku novega leta je že začel s treniranjem selekcije U19.

Pričel je svoj tretji mandat na klopi Gorice. Prvič je med letoma 2004 in 2007 opravljal vlogo trenerja mladincev, v sezoni 2019/20 je člansko ekipo po sezoni v drugi ligi vrnil na najvišji oder slovenskega nogometa, sedaj pa zopet prevzema taktirko mladinske kategorije. 

''Gorica je moj domači kraj, tu se dobro počutim, odgovarja mi tako klima kot ljudje. Upam, da bomo opravili veliko dobrega dela, da bomo dobro trenirali in ustvarili čim več igralcev za prvo ekipo,'' je Lučić strnil prve občutke po povratku v Športni park. 

Tudi v mladinskih kategorijah smo lačni dobrih rezultatov. Lučić se zaveda velikega izziva: ''Kratkotrajne ambicije so vezane na obstanek v prvi mladinski ligi. Smo v malce težji situaciji, ampak upam, da se fantje zavedajo, da je situacija v klubu boljša, kot je bila prej, in da se bomo v tej sezoni rešili.''

Poleg Lučića sta se strokovnemu štabu kadetov in mladincev pridružila še dva nova člana. Leo Kostić bo skrbel za fizično in kondicijsko pripravo, Žiga Krvina pa bo bdel nad razvojem vratarjev.