Zvonimir Petrović polnopravni član Gorice

Nova Gorica, 07.01.2023

Po odličnih predstavah v prvi polovici sezone, v kateri je nastopil kot posojen nogometaš poljske Korone Kielce, z velikim veseljem sporočamo, da je Zvonimir Petrović postal polnopravni član plavo-bele družine.

22-letni nogometaš iz Bosne in Hercegovine s hrvaškim potnim listom je v jesenskem delu sezone nastopil na 13 tekmah v Prvi ligi Telemach. Z Gorico je pospisal 1,5-letno sodelovanje.

''S klubom sem se o podaljšanju pogovarjal skoraj dva meseca. Načrti so mi všeč, prav tako imam podporo trenerja in uprave. Mislim, da je to prava rešitev za nadaljevanje kariere. Še veliko imam za pokazati, predvsem pomagati v boju za obstanek. Gorica me je z izkazanjem zaupanja vrnila v življenje, zato sem se ji z novo pogodbo želel oddolžiti,'' je dejal Petrović.

Zadovoljen je tudi športni direktor Admir Kršić: ''Zvone predstavlja velik potencial. V njemu vidimo vpadljivega igralca, je sicer eden izmed fantov, ki še ni dal vsega, česar je sposoben. Sprejel je izziv, da ostane pri nas, kljub temu, da je imel kar nekaj ponudb tudi nekaterih ostalih slovenskih klubov. Na koncu je zaupal nam in našim načrtom. Klub je z njim dobil kapital, ki ga bomo lahko unovčili. Med dogovori za podaljšanje je bil zelo korekten, videl je, da smo se zelo trudili, da bi ga obdržali. Na koncu nam je to uspelo in sem zelo vesel, da ostaja z nami. Verjamem, da bo s svojo energijo dodal vrednost ekipi in hkrati dvignil nivo svojih predstav.''

Petro, dobrodošel nazaj doma!