V Športnem parku z Dravogradom

Nova Gorica, 08.11.2019

Nogometaši ND Gorica bodo v soboto, 9. novembra, ob 14. uri odigrali srečanje 17. kroga 2. SNL. V novogoriški Športni park prihaja ekipa Dravograda.

Stanje na lestvici
Goričani so po 16 odigranih tekmah na 3. mestu z 32 točkami. Dravograjčanom v dosedanjem delu prvenstva ni šlo najbolje, saj z 9 točkami zasedajo zadnje, 16. mesto.

Prejšnja tekma ND Gorica
Plavo-beli so v prejšnjem krogu utrpeli poraz proti Beltincem. Varovanci Borivoja Lučića so celotno tekmo narekovali tempo igre in si ustvarjali priložnosti, vendar so domači izkoristili trenutke nepozornosti nogometašev Gorice ter uspeli zabiti dva zadetka. V zaključku srečanja je Grudina znižal zaostanek, a izkazalo se je, da je zadetek prišel prepozno, da bi Goričani obrnili rezultat.

Prejšnja tekma Dravograda
Dravograjčani so na tekmi 16. kroga remizirali z ekipo Brd. Po tem, ko se je prvi polčas končal brez zadetkov, so nogometaši obeh ekip v drugem stopili na plin. Prvi so povedli Korošci, Brici pa so relativno hitro izenačili. Novo vodstvo Dravograda je nastopilo v 80. minuti, a zopet ni trajalo dolgo. V 84. minuti je padel zadetek za rezultat 2:2, s katerim se je srečanje končalo.

Forma Dravograda
Lahko bi rekli, da je Dravograd v dobri formi, saj je na zadnjih petih tekmah trikrat ostal neporažen. Zmagi nad Rogaško sta sledila dva poraza, potem pa dva remija, med drugim tudi s Krko.

Prepovedi igranja
Noben izmed igralcev nima prepovedi nastopa.

Delegiranje
Glavni sodnik srečanja bo Asmir Sagrković, s strani mu bosta pomagala Alen Salkić in Leon Kolenc.

Spremljanje tekme
Spremembe rezultata in ostale zanimivosti s srečanja boste lahko našli na družbenih omrežjih kluba.

-Twitter https://twitter.com/ndgorica

-Facebook https://www.facebook.com/ndgorica/

-Instagram https://www.instagram.com/ndgorica/
 
Besedilo: Kristjan Pahor