Opravljen je prvi trening

Nova Gorica, 24.06.2019

Novogoričani so v ponedeljek, 24. junija, opravili prvi trening v novi tekmovalni sezoni. Pod vodstvom glavnega trenerja Borivoja Lučića so pričeli s treningom ob 18. uri.

Po treh tednih počitka je napočil čas za vrnitev na delo. Uvodni trening v Športnem parku, je minil v znamenju testiranj in spoznavanja z novim trenerjem, ki bo na klop Gorice znova sedel prvič po dvanajstih letih.

Do začetka 2. slovenske nogometne lige, kjer se bodo plavo-beli v premierni tekmi na domačem igrišču pomerili z ND Bletinci, nas loči mesec dni, pokalno srečanje 1. kroga z NK Tehnotim Pesnica pa bodo Goričani odigrali 14. avgusta. Vse do takrat bodo nogometaši Gorice načeloma trenirali v domačem okolju, tako kot pred lansko sezono.

Prva pripravljalna tekma Goričane čaka že v soboto ob 17.30, ko se bodo v Padovi pomerili z reprezentanco Omana do 23 let, dokončen seznam pripravljalnih tekmecev pa bo znan naknadno.

Na prvem zboru so bili: Uroš Likar, Nick Bičić, Adis Hodžić, Matteo Tomiček, Tine Kavčič, Žiga Lipušček, Matija Kavčič, Rok Grudina, Jaka Kolenc, Tim Matič, Kristijan Šipek, Amarachi Bede Osuji, Žan Leban, Leon Marinič, Mark Gulič, Semir Smajlagić, Etien Velikonja ter trije sedaj že bivši mladinci: Amadej Marinič, Kristjan Cvijanović in Goran Trivunović.

 

Besedilo: Kristjan Pahor