Dejan Žigon pred sobotnim obračunom z Domžalami: Vsi na tekmo

Nova Gorica, 16.03.2017

Pred drugo domačo tekmo v spomladanskem delu sezone proti NK Domžale v soboto ob 16. uri je za nd-gorica.com svoje misli strnil ofenzivni nogometaš Dejan Žigon.

Vstopnice lahko v predprodaji kupite tukaj (KLIKNI).

Prve tri tekme so odigrane, belo-modri pa imajo na svojem točkovniku dodatnih šest točk. Nazadnje so suvereno slavili v Velenju. Žigon je uvodoma dejal: "Z uvodnimi tremi tekmami smo zadovoljni, imamo šest točk. Seveda bi lahko bilo boljše, vendar nam na tekmi z Mariborom, kljub dobri predstavi, ni uspelo zmagati."

Motiv za dobro igro bodo nogometaši ND Gorice zagotovo iskali tudi v želji po maščevanju za zadnji medsebojni poraz, kjer so Domzalčani visoko slavili: "Sedaj nas čaka nova težka tekma in upamo, da bomo nadaljevali tam, kjer smo končali, torej z zmago. V zadnjem medsebojem obračunu smo sicer visoko izgubili in upam, da nas je to izučilo. Vemo, da so agresivna ekipa, zato se jim bo potrebno tako tudi zoperstaviti." 

Zaradi štirih rumenih kartonov bosta tokrat tekmo izpustila vezist Rifet Kapić ter branilec Matija Boben.

Dejan Žigon dodaja: "Kapić in Boben sta zagotovo dobra igralca, vendar imamo dovolj širok kader in vsak, ki bo igral bo dal sto odstotkov svojih zmožnosti. Mislim, da se njuni odsotnosti zaradi kazni ne bi smeli poznati. Mi verjamemo v zmago in v soboto gremo po tri točke. Po dobrih izidih si obetamo tudi številčno in bučno podporo s tribun."

Nekaj težav s poškodbo ima sicer tudi branilec Tine Kavčič, ki pa bo najverjetneje v soboto že pripravljen na tekmo 25. kroga Prve Lige Telekom Slovenije. Zdravstvene težave ima tudi Jan Humar

 

VABLJENI V ŠPORTNI PARK.

PODPRI SVOJ LOKALNI KLUB! GREMO, GORICA!