Vpogled v nogometno šolo

Nova Gorica, 03.10.2016

V Kranju smo na mestnem stadionu spremljali izjemno razburljivo srečanje mladinskega prvenstva, kjer so bili Novogoričani vse do sodnikovega dodatka blizu zmage. Na koncu je bilo 4:4.

Triglav je ob polčasu vodil z 2:0, kar je kazalo na novo razočaranje v vrstah Gorice. Toda Novogoričani so se v nadaljevanju zbrali. Žan Leban je v 51. minuti znižal na 2:1, nakar je domačin Žurga takoj povišal na 3:1.

Leban je v 61. minuti uspešno izvedel strel z bele točke. Nato pa je za izenačenje v 70. minuti poskrbel Rok Bužinel, slovenski reprezentant. V 78. minuti je izjemni Žan Leban dosegel še svoj tretji zadetek, kar pa ni bilo dovolj za zmago.

Na žalost gostov je Triglav izenačil v 93. minuti. Kljub vsemu se Novogoričani domov vračajo s točko. Rumeni karton je dobil zgolj Rrahmani.

Kadeti so v Kranju klonili z 1:2. Domačini so povedli že v prvem polčasu z 2:0. Nato pa je za Gorico v drugem delu zadel Lesjak, in sicer v 60. minuti. 

 

Na precej težkem gostovanju v Grosupljem je ND Gorica v ligi U-15 zahod iztržila remi 2:2. Po prvem delu igre brez zadetkov, je Žiga Kodermac takoj na začetku drugega dela zadel za vodstvo gostov. To ni trajalo dolgo. Že v naslednjem napadu so domačini izenačili.

Toda Novogoričani so se kmalu pobrali in prek Luke Vuka v 60. minuti znova prišli do prednosti. Vendar domači so kaj kmalu ponovno izenačili. Gostje niso dobili kazni, medtem ko so Grosupeljčani prejeli dva rumena kartona.