DOBRODOŠLI NA NOVI SPLETNI STRANI ND GORICA

Nova Gorica, 05.01.2017

Spoštovani prijatelji, podporniki ND Gorica.

Nogometni svet je iz leta v leto bolj dinamičen, hiter, nepredvidljiv. Vse bolj pestremu dogajanju se na in predvsem ob travnatih zelenicah ni mogoče izogniti. Tudi ND Gorica se iz sezone v sezono prilagaja novim razmeram ter se nezadržno bliža častitljivi 70. obletnici.

Vrednote in cilji kluba so skozi sedem desetletij ostajali enaki. Še naprej smo trdno odločeni aktivno soustvarjati nogometni svet v naši domovini in na mednarodnem prizorišču.

Številke govorijo same zase: štirje naslovi državnih prvakov, trije pokalni naslovi, mladinski in kadetski zmagovalci, mnogoteri članski in mladi reprezentanti, številni odmevni prestopi, 48 srečanj v evropskih pokalih,  vsako sezono skoraj 300 otrok v nogometni šoli.

Vse to je ND Gorica, z vami že skoraj 70 let. 

 

Dragi prijatelji.

Pred vami je nova spletna stran kluba. Po šestih letih je čas za drugačnost, svežino. Ohranili smo vse pomembne vsebine, ki skozi kronologijo kažejo na vpliv, moč in pomen ND Gorica. Večji poudarek doživljajo foto zgodbe in nogometna šola.

Skupaj s preostalimi socialnimi omrežji spletna stran predstavlja prvovrstrno in najbolj široko ogledalo celotnega klubskega dogajanja. Poleg uspešnih nastopov naše članske in vseh ostalih selekcij, si v klubu tudi vse večjo prisotnost na svetovnem spletišču jemljemo kot poseben dosežek.

Iskrena hvala vsem prijateljem in podpornikom kluba. Spremljajte nas še naprej.

Podprite svoj lokalni klub!

ND Gorica