V Kidričevem brez golov, Gorica z novo točko

Nova Gorica, 21.09.2016

NK Aluminij : ND Gorica 0:0

ND Gorica je v Kidričevem dosegla prvi remi v letošnjem prvenstvu. Belo-modri so bili bližje zmagi, a se je kljub priložnostim dvoboj zaključil brez zadetkov.

Skozi celotno srečanje so imeli gostje rahlo terensko premoč. Tako so v prvih dvajsetih minutah poskušali Rifet Kapić, Miran Burgič ter Sandi Arčon. Na sredini polčasa je merilne naprave ravnal tudi Jaka Kolenc. Toda domači so še pred kazenskim prostorom uspešno zaustavljali vse poskuse Gorice.

Tudi v nadaljevanju nekaj akcij z obeh strani, vendar se izid ni spremenil. Za Gorico so poskušali Dejan Žigon, Andrej Kotnik in Miran Burgič.

V ekipi tokrat ni bilo Alena Jogana ter Tilna Nagodeta. V prvi postavi je tekmo začel Bede Amarachi Osuji.

Kljub precej šahovski predstavi je točka iz Kidričevega dobrodošla. Na naslednje pa prežimo že v soboto. Ob 18.15 vsi v Športni park, kamor prihajajo Celjani.

 

NK Aluminij – ND Gorica 0:0

Športni park, sodniki: Balažič (Ljubljana), Pospeh (Petrovče) in Kordež (Ravne na Koroškem).

NK Aluminij: Janžekovič, Vezjak, Turkalj, Zeba, Kocić, Krljanović, Škoflek, Vrbanec, Rogina (od 60. Cvek), Rebernik (od 84. Srdić), Kramer (od 74. Bizjak).

ND Gorica: Sorčan, Gregorič, Boben, Kavčič, Celcer, Osuji (od 58. Kotnik), Kapić, Kolenc, Arčon, Žigon (od 76. Grudina), Burgič (od 85. Franciosi).

Rumeni kartoni: Krljanović, Vrbanec; Kapić.