Pred vrati je gostovanje v Velenju

Nova Gorica, 18.08.2016

Kar šest članov ND Gorice v najboljši postavi zadnjega kroga!

V soboto ob 18.15 uri čaka novogoriške nogometaše v Velenju šesta prvenstvena tekma letos. Lovili bodo svojo četrto zmago.

Teden mineva v sproščenem vzdušju. Po izjemni domači zmagi nad Mariborom so belo-modri s treningi pričeli v torek popoldan. V sredo so vadili dvakrat, četrtkov trening je planiran za 18. uro, petkov pa za 9.30.

Na zadnji tekmi se je pokazal tudi močan ekipni duh. Soigralci so z napisom na majicah ''Ni predaje in pika'' jasno izrazili podporo vnovič poškodovanemu odličnemu mlademu zveznemu igralcu Amelu Džuzdanoviću. Želimo mu čimprejšnje okrevanje.  

Ob tem naj dodamo, da so se po izboru spletne strani prvaliga.si v idealno enajsterico preteklega kroga uvrstili kar štirje igralci Gorice. To so vratar Grega Sorčan, zvezna igralca Rifet Kapić ter Jaka Kolenc in napadalec Miran Burgič. Kot rezervi pa sta se med najboljše prebila še Jan Humar in napadalec Gianluca Franciosi.

V Velenju se nam obeta zanimiva tekma. Obe ekipi sta v preteklem krogu slavili. Gorica je, kot že znano, v Športnem parku z 2:1 ugnala NK Maribor, NK Rudar pa je v Stožicah presenetil državne prvake, NK Olimpijo z 2:0.

Torej, v Velenje po nov uspeh!

GREMO, GORICA!