Rok Grudina pred derbijem z Mariborom za nd-gorica.com

Nova Gorica, 10.08.2016

Kratek pogovor z mladim zveznim igralcem belo-modrih; vstopnice na mojekarte.si

grudina.jpgPred nami je prvenstvena klasika. V soboto ob 17.55 je v Športnem parku na sporedu derbi – ND Gorica : NK Maribor.

Pred srečanjem je posebej za nd-gorica.com svoje videnje podal novinec v dresu Gorice Rok Grudina. 21-letni Rok je doslej odigral dve prvenstveni srečanji, na katerih je nastopil v celoti.

''Priprava na sobotno tekmo je običajna. Na zadnjem srečanju smo dobro stali na igrišču, nasprotnik si je pripravil malo priložnosti. Moramo pa biti bolj osredotočeni v napadu. Pokazati moramo več konkretnosti in samozavesti pri zaključku akcij. Proti Mariboru moramo izkoristiti svoje priložnosti. Te bodo zagotovo prišle. Kakovost Maribora nam je vsem poznana, toda tudi mi imamo svoje dobre strani in potrebno jih bo izpostaviti.''

Dodal je: ''Z bojevito in dobro organizirano igro se nadejamo dobrega rezultata. Mariborčani nam sicer ne ležijo, zato je naš motiv še toliko večji. Ob tej priložnosti bi rad povabil čimveč gledalcev, da nas pridejo podpret v živo in nam s tem pomagajo k boljši igri in rezultatu.''

Gorica ima po štirih nastopih šest točk, Maribor pa le dve več. Z zmago bi belo-modri preskočili svoje štajerske tekmece!

PRIDI V ŠPORTNI PARK! PODPRI SVOJ LOKALNI KLUB.

Vstopnice na mojekarte.si (klikni).