Vpogled v končne izide mladincev, kadetov in ekipe U-15

Nova Gorica, 07.06.2016

Najboljši so bili igralci U-15, ki so tekmovanje končali kot šesti.

Bliža se začetek priprav članske ekipe na novo sezono. Pred kratkim smo predstavili statistiko prve ekipe v preteklem prvenstvu, sedaj je pred vami še kratek vpogled v rezultate treh selekcij Nogometne šole ND Gorica.

MLADINCI

ND Gorica je končala na devetem mestu. Prvak so postale Domžale. Najboljši strelec moštva je bil Leon Marinič z 11 zadetki. Sedem jih je dosegel Ambrož Klančič, šest Rok Bužinel. Petkrat sta zadela Adrian Rrahmani ter Matija Kavčič.

Največ nastopov sta zbrala Rok Bužinel ter Jaša Leban Rijavec (29). Z 28-imi sledita Vili Komel in Jure Lipičar. Po 27 so jih zbrali Leon Marinič, Rok Podvršček in Adrian Rrahmani.

KADETI

Tudi v konkurenci kadetov so naslov osvojili Domžalčani. Gorica je končala na 12. mestu.

Daleč najboljši strelec ekipe belo-modrih je bil Žiga Bizjak s 16. zadetki. Sledi mu Žan Leban, ki jih je dosegel 11. Pet jih je prispeval Nik Jermol.

Žiga Bizjak in Dani Perše sta odigrala vseh 30 srečanj. Na enem manj je nastopil Goran Trivunović. 28 sta jih zbrala Angel Statorski in Amadej Marinič.

U-15

Domžale so bile tudi tukaj najboljše. Gorica je končala kot šesta.

Deset zadetkov je prispeval Blaž Košuta. Osem jih je dal Mirko Mutavčić, šest pa Mark Brešan.

Trije nogometaši so odigrali vseh 26 tekem, in sicer Blaž Košuta, Timotej Fornazarič ter Žiga Peršič. Eno manj so zbrali Svit Teodor Benedetič, Aldin Karabegović in Gašper Torkar. Na 24 tekmah sta zaigrala Nik Bučinel ter Mirko Mutavčić.