V Biljah zmaga za belo-modre

Nova Gorica, 07.02.2015

Tretja zmaga v četrti trening tekmi za ND Gorico - fotogalerijo si lahko ogledate na Uradnem Facebook portalu ND Gorica

Novogoriški nogometaši so v četrti trening tekmi v tokratnih pripravah zabeležili še tretjo zmago. V vetrovnem vremenu so na igrišču v Biljah s 3:1 ugnali drugoligaško ekipo AH Mas Tech iz Ankarana.

Vsi zadetki so padli v prvem polčasu. Najprej je bil uspešen Blessing Eleke, ki je z bližine dosegel atraktiven gol. Kmalu zatem je iz 11-metrovke Luka Majcen podvojil prednost belo-modrih. Na 3:0 je povišal ponovni strelec Eleke, za goste pa je še pred polčasom zadel Luka Vekič.

Naj povemo, da so gostje v Bilje pripotovali brez vratarja, tako da sta po dogovoru med ekipama vso tekmo za Ankarančane izmenično branila novogoriška vratarja Grega Sorčan (v drugem) in Alberto Gallinetta (v prvem polčasu).

Nigerijec Blessing Eleke je med pripravami dosegel že štiri gole, Luka Majcen pa tri.

V naslednjem tednu bodo belo-modri odigrali vsaj dve, lahko pa tudi tri trening tekme. Do začetka prvenstva je še štirinajst dni.

 

ND GORICA – NK AH MAS TECH ANKARAN 3:1 (3:1)

Stadion v Biljah, glavni sodnik: Miha Sedej (Tolmin)

Strelci: 1:0 Eleke (18.), 2:0 Majcen (20. -11m), 3:0 Eleke (37.), 3:1 Vekič (41.).

ND GORICA: Sorčan, Enow, Napoli, Kavčič, Pasqualini, Ruggiero, Taider, Slivka, Džuzdanović, Majcen, Eleke. V drugem polčasu so igrali še: Gallinetta, Caputo, Palumbo, Jogan, Širok, Johnson, Di Cecco, Vetrih, Žigon, Osuji in Ferri.

NK Ah Mas Tech: Gallinetta, Kolarič, Reja, Pahor, Burkič, Badžim, Vukelič, Vodeb, Mihalič, Rudonja, Vekič. Igrali so še: Sorčan, Furjan, Hojnik, Rodica, Papež in Ilič.

 

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na Uradnem Facebook portalu ND Gorica.