Goriški nogometaši zadnjič letos pred domačim avditorijem

Nova Gorica, 28.11.2014

V soboto ob 14.00 proti vodilnim Domžalam

Pred vrati je zadnja domača, ki je hkrati predzadnja tekma jesenskega dela prvenstva. ND Gorica v soboto v Športnem parku ob 14. uri gosti vodilne Domžale. Poslednji nastop v tem delu sezone pa Novogoričane čaka v nedeljo, 7. decembra ob 13. uri v Novem mestu proti Krki.

Belo-modri so se po zmagi nad Zavrčem (1:0) ves teden posvetili pripravam na tekmo z Domžalami. Trener Iztok Kavčič med tednom ni mogel računati na poškodovane Modola, Hentyja, Makinwo in Venturima, od srede naprej pa tudi ne na Gragnolija.

Dvoboj v Športnem parku bo primoran zaradi kazni izpustiti strelec zmagovitega gola na zadnji tekmi Marshal Mfon Johnson.

Trener Kavčič za nd-gorica.com pred srečanjem pravi: ''Zmaga proti Zavrču je bila zelo pomembna za celotno ekipo. Povrnila nam je del izgubljene samozavesti, kar smo nujno potrebovali. Zdaj je lažje. Motiv za zadnji dve tekmi je tako še večji. Proti Zavrču smo bili na trenutke zelo dobri, marsikaj pa je potrebno tudi popraviti. Želel bi si, da bi več zadržali žogo in bolj kontrolirali igro. V sobotni tekmi so Domžale vsekakor favorit. To kaže stanje na lestvici. Toda zaupamo vase. Moramo biti pogumni, bojeviti in nepopustljivi. Samo trdo delo skozi vseh 90 minut nas bo nagradilo. Vsekakor si še kako želimo novih točk.''

Obe medsebojni tekmi letos so dobili Domžalčani. Prvo v Novi Gorici z 1:0, drugo doma pa s 3:0. Upamo, da se zgodba ne bo ponovila tudi v tretje.

Podprimo belo-modre na zadnji tekmi v letu 2014!

Kljub grenkemu priokusu v jesenskem delu, ne pozabimo: maja smo na Bonifiki visoko v zrak dvignili tretjo lovoriko za Pokal Slovenije! Nepozabno!