Tri zmage mlajših selekcij!

mladinci_nalsovnica_5.jpg

Nova Gorica, 11.11.2014

Mladinci s 4:0 zmagali v Celju pri Šampionu

Selekcije mladinske šole ND Gorica so se pretekli konec tedna izkazale.  


U-15 zahod

NŠ Ajdovščina: ND Gorica 0:3 (0:1)
Varovanci Darka Krumpa na ajdovsko-goriškem derbiju niso razočarali in suvereno zmagali. Naši starejši dečki so z zadetkom Angela Stratorskega povedli v prvem polčasu, zmago pa so z zadetkoma Luke Černeta in Amadeja Mariniča potrdili v nadaljevanju.

U-17

NK Simer Šampion: ND Gorica 1:2 (0:1)
Kadeti so brez nekaterih pomembnih členov ekipe slavili v Celju. Tokrat so nastopili brez prvega strelca ekipe Ambroža Klančiča, ki je pomagal pri mladincih. Breme zadetkov so nase prevzeli mlajši igralci in se z dvema evrogoloma zelo izkazali. Po vodstvu domačih je za izenačenje poskrbel Jaka Kuraj, ki je v slogu starejšega brata iz 30 metrov dosegel izjemen zadetek. V drugem polčasu pa je zmago prinesel Žan Leban, ki je prav tako iz velike oddaljenosti dobro meril in presenetil domačega vratarja.

U-19

NK Simer Šampion: ND Gorica 0:4 (0:2)
Mladinci so po dveh ponesrečenih predstavah ponovno prikazali dobro tekmo, ki so jo popolnoma nadzorovali in prepričljivo dobili. V vodstvo so prešli po odlični asistenci Jana Humarja, ki je dobro našel Mariniča za vodstvo belo-modrih. Zadetek za 2:0 je bil plod ekipne igre in dobre kombinatorike na levi. Akcijo je po predložku Klančiča z glavo zaključil Tilen Nagode in tako tik pred odmorom povišal prednost. V drugem polčasu je po še eni zgrešeni 11-metrovki Novogoričanov na sceno stopil Grega Debenjak, ki je z dvema lepima zadetkoma kronal premoč gostov.