Vpogled v mladinsko šolo

Nova Gorica, 21.10.2014

Mladinci s 4:0 ugnali Ilirijo, remi kadetov

1. SML

ND Gorica : NK Ilirija  4:0 (1:0)

Strelci: Osuji, Kuraj A., Kompara, Nagode  

Mladinci so s prepričljivo predstavo poskrbeli, da so točke ostale v športnem parku. V tekmo so krenili odločno in hitro prešli v vodstvo prek hitrega Osujija. Taisti igralec je poleg Jana Humarja imel še dve 100% priložnosti že v prvem polčasu, vendar je ostalo pri minimalnem vodstvu. Drugi polčas se je začel s prekrasnim udarcem iz prostega strela, ko je Anže Kuraj snel pajčevino iz desnega zgornjega kota Ilirijanov. Premoč domačih sta z lepima zadetkoma potrdila še Matija Kompara in Tilen Nagode.  

Več o tekmi (klikni).     

 

1. SKL  

ND Gorica : NK Ilirija 1:1 (0:0)  

strelec: Rrahmani  

Kadeti očitno dobivajo pravo podobo, saj so po zmagi v Novem mestu ponovno pokazali, da imajo karakter. Po zadetku Ljubljančanov, ki je bil dosežen po zmedi zaradi novih pravil (stranski sodnik je dvignil zastavico) glede nedovoljenega položaja, so varovanci trenerja Debenjaka dobro reagirali in zasluženo izenačili v izdihljajih srečanja. Po predložku Jake Kuraja je bil pred vrati najbolj spreten Adrijan Rrahmani.  

Več o tekmi (klikni).    

 

U15

NIKE CUP na Ježici  

V konkurenci Olimpije, Kopra, in Interblocka so naši starejši dečki dosegli 3. mesto in izpadli iz tekmovanja. Žal je ponovno zatajila neučinkovitost v napadu, saj so v kratkih tekmah kljub priložnostim kar dvakrat igrali 0:0. Proti Olimpiji pa doživeli minimalen poraz z 1:0. V nadaljevanje sta se uvrstili ekipi Olimpije in Kopra.  

Več o tekmi (klikni).