Vpogled v mladinsko šolo: zmaga, remi, poraz

Nova Gorica, 19.08.2014

Mladinci so se z Olimpijo razšli z 1:1.

Starejši dečki (ekipa U-15) pod vodstvom trenerja Darka Krumpa so v uvodni tekmi sezone proti ekipi Vipava Ajdovščina zmagali. Derbi je v prvem polčasu odločil novinec Miha Sirk, ki je spretno izkoristil podajo iz desne strani. Več o tekmi (klikni)

Kadeti so v 3. krogu gostili ljubljansko Olimpijo, ki velja za enega od favoritov kadetske lige. Po solidnem prvem polčasu, kjer so naši z zadetkoma debitanta Kristjana Cveka in Ambroža Klančiča povedli z 2:0, so nato popustili in ljubljančanom dovolili preobrat. Na koncu je Olimpija slavila s 3:2. Več o tekmi (klikni). 

Mladinci so proti Olimpiji nekoliko slabše začeli in po napaki ožje obrambe hitro prejeli zadetek. V nadaljevanju so se zbrali in bili v polju boljši od močnega tekmeca. Izenačujoči zadetek je v 2. polčasu dosegel Jan Humar, ki je z natančnim strelom zadel iz roba kazenskega prostora. Varovanci trenerja Iztoka Kavčiča so bili blizu zmage, saj sta lepi priložnosti za zadetek imela še Bužinel in Humar, vendar je bil vratar obakrat na pravem mestu. Več o tekmi (klikni).  

 

Fotografije si lahko ogledate na Uradni Facebook strani ND Gorica. 

 

NA SPOREDU TRI GOSTOVANJA

Tako kot v preteklem tednu je za kadete in mladince prvenstveno kolo že v sredo, ko naši mladi upi gostujejo v Krškem. Starejši dečki pa že v torek igrajo 2. kolo v Kranju proti Triglavu.