Nocoj ob 20.15 Superpokal: pričakovanja iz domačega tabora

Nova Gorica, 13.08.2014

Kaj so povedali Jogan, Majcen, Dal Cin in Srebrnič?

Nocoj ob 20.15 se bosta v Športnem parku za novo lovoriko pomerila ND Gorica in NK Maribor. V igri je Superpokal Slovenije.

Kot je znano sta moštvi doslej v samostojni Sloveniji odigrali kopico pomembnih tekem. Ta bo že 87. medsebojna, zadnji dve pa sta se končali različno. Gorica je 21. maja na Bonifiki v velikem finalu Pokala Slovenije z 2:0 ugnala Štajerce. Ti pa so na zadnji tekmi pred dnevi v Ljudskem vrtu zmagali z 2:1.

Pred Superpokalom so svoje misli strnili igralca Alen Jogan in Luka Majcen, drugi trener Miran Srebrnič ter športni direktor Michele dal Cin.

Izjave si lahko ogledate in poslušate na spodnjih povezavah:

Michele Dal Cin, športni direktor ND Gorica   (YouTube kanal ND Gorica)

Miran Srebrnič, pomočnik trenerja ND Gorica  (YouTube kanal ND Gorica)

Alen Jogan, kapetan ND Gorica (SoundCloud kanal ND Gorica)

Luka Majcen, napadalec ND Gorica (SoundCloud kanal ND Gorica)

 

Povzetek izjave Micheleja Dal Cina:

Naša ekipa še ni popolna. Časa imamo do 31. avgusta. Sledimo igralcem, ki so še prosti ali igrajo drugod. Počakati moramo še kakšen teden in tedaj bomo močnejši. Pričakujem, da bo novi vodja ekipe Ezekiel Henty, ki še ni pokazal vsega kar zna. Sedaj, ko bo imel večjo podporo strokovnega štaba in igralcev pa pričakujem, da bo postal zelo pomemben člen moštva.

Kaj pričakuje pred Superpokalom in kako komentira dosedanji potek sezone?

Pred Superpokalom pričakujem velik boj ter igranje s srcem. Moramo dati vse od sebe. V dosedanjem delu sezone nam je sreča obrnila hrbet. Ekipa še ni kompletna in imamo na nekaterih mestih težave, igralci so tudi malo utrujeni. Doslej smo se srečali z zelo dobrimi tekmeci. Vsekakor želimo sestaviti ekipo, ki se bo borila za vodilna mesta.