Zdaj gre zares - v soboto ob 14. uri prihaja Celje

Nova Gorica, 01.03.2013

Uvod v pomladni del sezone 2012/13

ND Gorica pomladni del sezone 2012/13 pričenja s sobotno tekmo v Športnem parku proti NK Celje. Dvoboj se bo v napovedanem sončnem vremenu pričel ob 14. uri.

Novogoričani so v pripravljalnem obdobju vadili pretežno v domačem okolju in uspešno kljubovali vremenskim razmeram. Igro so v zadnjem času dvignili na zelo soliden nivo, kar bi se moralo pokazati tudi na krstni uradni tekmi v letu 2013.

Kaznovanih nogometašev ni, tudi težave s poškodbami niso zajele tabora belo-modrih. Trener Miran Srebrnič ima tako na voljo vse nogometaše. Ekipo je zapustil Kris Jogan, prišla pa sta Jani Šturm, ki se je v pripravljalnem obdobju že izkazal z zadetki, ter Saša Aleksander Živec. V zadnjem obdobju je strelsko zelo razpoložen Nejc Praprotnik.

Tako lahko proti Celju pričakujemo bojevito in angažirano tekmo s strani domačih. To bo že 72. medsebojni dvoboj v Prvi ligi. 28 so jih dobili Goričani, 22 Celjani, 21 pa se jih je končalo z remijem. Na jesenskih srečanjih je bilo obakrat neodločeno. V Novi Gorici se je avgusta končalo z 1:1, jeseni v Celju pa je bilo 0:0.

ND Gorica vabi vse ljubitelje nogometa naj v živo podprejo domače ekipo. Vabljeni v Športni park!