Gorica uspešna na generalki pred prvenstvom

Nova Gorica, 23.02.2013

V Športnem parku so belo-modri s 4:2 premagali Krko

Igralci ND Gorica so v Športnem parku odigrali zadnjo trening tekmo pred spomladanskim delom prvenstva. Tega Novogoričani pričenjajo v soboto, 2. marca ob 14. uri doma proti Celju.

Na današnji tekmi proti Krki iz Novega mesta so zmagali s 4:2. Ob polčasu je bilo 3:0. Prikazali so dinamično igro, s precejšnjim številom priložnosti. Ob tem so se izkazali tudi z učinkovitostjo, saj so dosegli štiri gole.

Belo-modri so povedli v 4. minuti prek Dejana Žigona. Isti igralec je zadel tudi deset minut pozneje. Na 3:0 je v 41. minuti z bele točke zadel Uroš Celcer, četrti gol za Gorico pa je v 49. minuti dosegel Nejc Praprotnik. To je bil že njegov četrti zadetek na zadnji petih trening tekmah.

Gostje, ki so jeseni zasedli tretje mesto v 2. SNL in za vodilnim Zavrčem zaostajajo le za štiri točke,  so svoja zadetka zabili v 56. in 68. minuti.

 

ND Gorica : NK Krka Novo mesto 4:2 (3:0)

Postava Gorice: Simčič, Širok (od 70. Durič), Gregorič, Jogan, Celcer (od 46. Mbida), Mevlja, Vetrih (od 70. Rojc), Ndiaye (od 46. Praprotnik), Živec, Šturm (od 70. Bremec), Žigon (od 70. Dornik).