Izjave in utrinki 4. kroga

Nova Gorica, 27.08.2012

Egon Mevlja, trener ekipe U-14: ''V tekmo smo vstopili zelo dobro ter zanesljivo povedli. V drugem polčasu smo odigrali slabše in se povlekli nekoliko nazaj. Prejeti zadetek je bil spet nepotreben, saj je bil rezultat nesporazuma v obrambi. Tekmo smo rezultatsko odigrali zelo dobro, kar pa ni pokazatelj dobre igre. Če bomo želeli to igro izboljšati in v njej napredovati nas na treningih čaka še veliko, veliko dela. V sredo se odpravljamo na težko gostovanje v Novo mesto, nato pa v soboto doma igramo proti Kopru.

 

Trener kadetske ekipe David Peršič se je odločil, da bo fantom izmenično dopustil, da povedo svoje mnenje o tekmi.

Jan Humar, strelec dveh zadetkov: ''Tekmo smo tudi tokrat začeli zelo dobro in od prve minute močno pritisnili, hitro dosegli 3 zadetke in bili cel prvi polčas veliko boljši nasprotnik. Nažalost smo spet v drugem polčasu malo padli, se preveč povlekli v obrambo in dobili tudi gol vendar na koncu vseeno povsem zasluženo zmagali s 3:1, tako da v nedeljo gremo samozavestno na težko gostovanje v Domžale.''

 

Iztok Kavčič, mladinski trener: "Za nami je izjemno zahtevna tekma, saj smo igrali proti nasprotniku, ki je bil v prvem polčasu izredno razpoložen in bistveno bolj agresiven od nas. Prvi polčas nam mora v bodoče biti dober primer kako ne smemo igrati, saj so bili nekateri igralci z mislimi ne vem kje, le na igrišču ne. S takim pristopom namreč bomo lahko imeli težave prav na vsaki tekmi. Šele odmor med polčasom je nekatere fante prebudil, da smo v nadaljevanju delovali kot resna ekipa. Čestital bi nasprotniku za izredno kvaliteten 1. polčas. Kljub visoki zmagi bo ta tekma dobra šola zlasti za pristop k vsaki naslednji tekmi. Zavedati se bo potrebno, da bodo vsi nasprotniki glede na uspešen štart maksimalno motivirani!"