Konec sezone: poraz in peto mesto

Nova Gorica, 20.05.2012

Novogoriški strelci brez učinka

Hit Gorica sezono 2011/12 zaključuje s porazom. V Kranju je bil Triglav boljši z 2:0. Tako so belo-modri osvojili končno peto mesto, kar je znano že nekaj časa.

Srečanje se je pričelo s poškodbo Nebojše Kovačevića, ki ga je zamenjal Alen Jogan. Prvi so zapretili domačini, za Hit Gorico pa je z razdalje v 22. minuti sprožil Vito Plut.

Sledila je še ena nevarna akcija gostov, ki pa ni prinesla spremembe. Odločitev o zmagovalcu je padla med 33. in 38. minuto.

Obakrat je podal Dragan Ovčina zaključil pa Blaž Šuljica. Prvič mu je uspel izvrsten strel z razdalje, drugič pa je vratarja Darka Brljaka premagal po dvoboju ena na ena.

Novogoričani so boljše pričeli drugi del. Dvakrat je poskusil Dejan Žigon, enkrat pa je streljal tudi Kris Jogan.

Žogo so imeli več v posesti gostje, ki pa so bili praviloma nenevarni. Do konca dvoboja sta streljala še Aris Zarifović in Kris Jogan, a je ostalo pri rezultatu iz prvega polčasa.

Hit Gorica je tako zaključila sezono. O nadaljnjih aktivnosti boste redno obveščeni na nd-gorica.com.

 

Triglav : Hit Gorica 2:0 (2:0)

Stadion v športnem centru, sodniki: Ponis (Koper), Patarič (Izola) in Povšnar (Zagorje ob Savi).

Strelec: 1:0 Šujica (33.), 2:0 Šujica (38.).

Triglav: Pelko, Ovčina, Dolžan, Nazič, Đurič, Stanarevič (od 72. Šturm), Šujica, Levstek, Šušteršič, Jožef (od 62. Peternel), Jelar (od 56. Burgar).

Hit Gorica: Brljak, Zarifović, Vetrih, Gregorič, Celcer, Kovačević (od 6. A. Jogan), Buzeti (od 63. Mijatović), Žigon (od 77. Martinovič), K. Jogan, Arčon, Plut.

Rumena kartona: Šušteršič; Plut