Mladinci povečujejo prednost

Nova Gorica, 27.03.2012

Pregled nastopov mlajših selekcij

Mladinci Hita Gorice nadaljujejo z zmagami. Tokrat so v Športnem parku s 3:1 premagali ekipo Bravo Publikum iz Ljubljane. Gostje so sicer povedli v 17. minuti, še pred odhodom na odmor pa je v 37. izenačil Sandi Bremec. V drugem polčasu sta za belo-modre zadela Jan Dornik v 67. in Ivo Devetak v 86. minuti.

Doslej drugi Domžalčani so doma s 3:3 remizirali z Muro, tako da se je ob zmagi nad Šampionom Celje na drugo mesto povzpel Koper. Hit Gorica vodi s 50 točkami, Koper je drugi z 42 točkami.

V naslednjem krogu mladinci in kadeti gostujejo v Celju pri Šampionu. V nedeljo 1. aprila ob 15.00 bodo nastopili mladinci, ob 13.00 pa kadeti.

Ti so na domačem igrišču z 0:1 klonili proti ekipi Bravo Publikum. Trenutno se nahajajo na 13. mestu.

Ekipa U-14 je doživela poraz na gostovanju pri moštvu Velesovo-Šenčur. Na Gorenjskem so slavili domači z 2:1. Tak je bil tudi rezultat polčasa. Hit Gorico je v vodstvo v 6. minuti popeljal Jan Mlečnik, a so zatem domači dosegli dva gola.

Hit Gorica je na osmem mestu. Naslednjo tekmo bodo belo-modri odigrali v soboto 31. marca ob 14.00 na umetni travi v Športnem parku. V goste prihaja ekipa Škofje Loke.