Mlajše selekcije: Gol razlika? 18:3!

Nova Gorica, 29.11.2011

Tri izdatne zmage

Mladinci, kadeti in ekipa U-14 so tokrat zabeležile tri zmage s skupno razliko v zadetkih kar 18:3!

V 16. krogu mladinskega prvenstva je Hit Gorica kar z 8:2 na gostovanju premagala Krško.   Novogoričani po deseti letošnji zmagi ostajajo na prvem mestu lestvice.

V prvem polčasu so belo-modri vodili z 2:1. Po dva zadetka so za Hit Gorico v tej tekmi dosegli Robi Jakovljevič (oba iz 11-metrovke), Deni Vuga, Alen Pavič, enkrat pa sta bila uspešna Sandi Bremec ter Jan Dornik.

 

Veselili so se tudi kadeti, ki so v Krškem zmagali s 3:1. V prvem polčasu je edini gol prispeval novogoriški igralec Tine Hlede. V nadaljevanju sta bila za belo-modre uspešna še Jan Fortunat in Anže Kuraj. To je bila tretja zmaga kadetov v letošnjem prvenstvu.

Zadnjo tekmo jeseni bosta tako mladinska kot kadetska ekipa odigrali v soboto 3. decembra na domačem igrišču.

Mladinci na stadionu v Športnem parku proti NŠ Roberta Korena Dravograd pričenjajo ob 13.30, kadeti pa se bodo sovrstnikom s Koroškega zoperstavili ob 11.30. Tekma bo na umetni travi v Športnem parku. 

 

V prvenstvu U-14 zahod so Novogoričani kar s 7:0 premagali ekipo NOGA Britof. Trenutno so na osmem mestu.

Mrežo gostov je načel Žiga Lipušček. Sledil mu je  Jaša Leban Rijavec. Tretji gol je prispeval Jan Mlečnik četrtega pa Luka Štor. Isti igralec je v drugem polčasu zadel še dvakrat, pred tem pa se je pod zadetek podpisal tudi Ambrož Klančič.

V zadnjem letošnjem krogu Hit Gorica v soboto ob 14.00 gostuje v Dekanih, kjer se bo pomerila proti domačemu Jadranu.