Prijetno slovo od Praprotnika in Demirovića

Nova Gorica, 24.06.2011

Na Kmetiji Košuta v Vitovljah so se igralci zbrali pred odhodom v Prekmurje

Igralci in vodstvo ND Gorica so se pred odhodom na priprave v Prekmurje na povabilo Harija Arčona zbrali Kmetiji Košuta v Vitovljah.

Na novo življenjsko pot so pospremili dva dosedanja akterja novogoriške nogometne zgodbe. Mladi igralec Nejc Praprotnik se seli k italijanskemu prvoligašu Atalanta BC iz Bergama, veteran Enes Demirović pa je sklenil aktivno športno pot.  

Enes Demirović je ob slovesu od aktivnega igranja hudomušno izjavil: "Pogodbe nismo podaljšali, ker me želijo zvabiti v veteransko ekipo!" Poslovilna tekma na igrišču, kjer je pustil srce, navduševal z izjemno tehnično podkovanostjo, zabil prvi goriški gol v Evropi in z ND Gorica osvojil kar tri državne naslove, ga še čaka.
 
V dosedanjem delu prestopnega roka so klub zapustili Anže Rupnik, Luka Volarič, Rok Tribušon ter Enes Demirović. Prišli so Uroš Celcar, Darko Brljak in Nebojša Kovačević. Admir Kršić in uprava ND Gorica se o nadaljnjem sodelovanju še pogovarjata.

Na Kmetiji Košuta so poskrbeli za dobro okrepčilo igralcev, ki bodo v prihodnjih dneh odigrali kar štiri pomembne pripravljalne tekme. V Prekmurje odpotujejo v soboto, na 20. obletnico slovenske samostojnosti.

Fotoutrinki: 

__ur_25.6.2011.JPG

 

 

 

 

__ur_25.6.2011_1.JPG

 

 

 

 

 

 

 

__ur_25.6.2011_2.JPG

 

 

 

 

Preprotnik_Vrtovec.JPG

 

 

 

 

Nejc Praprotnik in Robert Vrtovec, predsednik ND Gorica

Praprotnik_Dov__ak.JPG

Nejc Praprotnik in Uroš Dovžak, športni direktor ND Gorica

demir__Vrtovec__Srebra.JPG

 

 

 

 

Enes Demirović, Robert Vrtovec in Miran Srebrnič

demir__vrtovec__srebra_2.JPG

 

 

 

 

pirih__demir__vrtovec.JPG

 

 

 

 

Foto: ND Gorica