Bolton Adriatic d.o.o. sponzor sobotne tekme v Športnem parku

Nova Gorica, 13.05.2011

Hit Gorica ob 20.15 proti Domžalam

V soboto ob 20.15 se bosta v Športnem parku pomerila tekmeca za najvišja mesta v zadnjem desetletju Prve lige. Hit Gorica bo gostila moštvo Domžal, ki ima tri kroge pred koncem letošnjega tekmovanja le štiri točke zaostanka za vodilno ekipo prvenstva.

Novogoričani bodo naskakovali svojo 13. zmago letos. Ta bi jih še približala zelo dobremu petemu mestu. Na zadnjih dveh srečanjih s preostalima primorskima kluboma so zabeležili zmago in remi, tako da v težak dvoboj z Domžalčani odhajajo razpoloženi. 

SPONZOR TEKME

Sponzor sobotne tekme je družba Bolton Adriatic d.o.o. iz Nove Gorice, ki med drugim zastopa tudi blagovno znamko Bison.

BISON

Blagovna znamka Bison ponuja širok spekter lepil in tesnilnih mas tako za profesionalno rabo kot tudi segment za domače mojstre. Mednje spadajo konstrukcijska lepila, kontaktna lepila in sekundna lepila, lepila za les in Air Max - sredstva za tretman vlage.

V asortimanu Bison boste zagotovo našli pravi izdelek za vsako lepljenje ali tesnjenje. Izdelke blagovne znamke Bison dobite v vseh bolje založenih tehničnih trgovinah po Sloveniji.

Družba Bolton Adriatic d.o.o. bo srečnemu izžrebancu na sobotnem srečanju v Športnem parku podarila uporaben darilni paket.
 

Bison Logo.jpg