Ob 16. uri vabljeni v Športni park!

Nova Gorica, 26.02.2011

Seznanite se tudi s statistiko današnjih nasprotnikov.

Danes se bodo nogometaši Hita Gorice na prvi uradni tekmi v letu 2011 pred domačim občinstvom pomerili z ljubljansko Olimpijo. O pričakovanjih iz domačega tabora lahko preberete prav na tej spletni strani, zato vam tik pred prestižnim obračunom Prve lige na ogled ponujamo še nekaj statistike.

Današnja nasprotnika sta doslej odigrala šest medsebojnih srečanj. Ljubljančani so slavili na dveh, kar štiri srečanja so se končala brez zmagovalca. Novogoričani tako proti novi Olimpiji, ustanovljeni leta 2005, še niso zmagali. Danes je pravi čas za to.

V lanski sezoni so prvo tekmo v Športnem parku dobili zeleno-beli z 2:1, druga pa se je zaključila z rezultatom 1:1. V 2. krogu letošnjega prvenstva je bil izid 2:2. Kako bo v sedmem krogu se prepričajte sami, z obiskom tekme na tribuni Športnega parka.

Ob tem znova objavljamo še nekatere dogodke, ki se bodo na mestnem stadionu v Novi Gorici zvrstili ob boku nogometni tekmi.

PRISRČNE NOVOSTI ZA GLEDALCE

Tokratna tekma bo več kot le nogometni dogodek. Vsi nogometni navdušenci imajo lepo priložnost, da si za zgolj 50 EUR zagotovijo sedež na tribuni Športnega parka za vseh osem spomladanskih tekem. Vstopnice bo mogoče dobiti pred tekmo na blagajni pred stadionom.

Ob tem bo na stojnici pred stadionom mogoče kupiti nekatere navijaške artikle in uradne drese ND Gorica svetovno priznanega proizvajalca športne opreme. Dresi letošnje sezone stanejo 30 EUR, starejši dresi pa po 15 EUR. Cene so izjemno ugodne!

Obiskovalci dvoboja pa bodo udeleženi tudi v nagradni igri. Med obema polčasoma bo srečni izžrebanec domov odpeljal kolo, ki ga ND Gorica podarja skupaj s pokroviteljem sobotne tekme, trgovino Bisport iz Nove Gorice. Njihovo celotno ponudbo si lahko ogledate na spletni strani www.bisport.si

V Športnem parku vas torej danes ob 16. uri čaka barvit športni dogodek z vrhuncem – tekmo 20. kroga Prve lige med Hitom Gorico in Olimpijo ter nekaterimi zanimivimi spremljajočimi dejavnostmi. Se vidimo!