Konec prvenstev mlajših selekcij

Nova Gorica, 15.12.2010

Mladinci in kadeti zaključili z zmagama

Potem ko je članska ekipa Hita Gorice s tekmovanjem v jesenskem delu sezone 2010/2011 zaključila že pred časom, so svoje nastope za leto 2010 pretekli konec tedna končali tudi v mladinski in kadetski selekciji nogometne šole Hita Gorice.

Ta konec tedna bi sicer moral biti na sporedu 18. krog tekmovanja v mladinskem in kadetskem prvenstvu, toda zaradi vremenskih razmer bodo predvidene tekme izpeljane spomladi.

Mladinci so v zadnji tekmi v soboto 11. decembra na domačem igrišču kar s 5:1 premagali Muro. V prvem delu so za belo-modre zadeli Eljvir Nuriši, Matej Turk in Alen Pavič, zadetka v drugem delu pa sta dodala še Nejc Praprotnik in Robi Jakovljevič.

Po jesenskem delu sezone je Hit Gorica na petem mestu z 28 točkami. Deset več je zbral prvi Maribor, ki vodi pred CM Celjem in ljubljanskim Interblockom.

Tudi kadeti so bili v zadnjem krogu jeseni uspešni. Muro so premagali z 2:0. Zadela sta Jani Curk v 41. minuti ter Aljaž Kavčič v 80. minuti.

Hit Gorica je jeseni osvojila 23 točk, kar zadošča za trenutno osmo mesto. Vodi Interblock (38), pred Domžalami (36) in Bravom Publikumom (29).

Igralci do 14. leta so jesenski del sezone zaključili že 20. novembra. Naj spomnimo, da so Novogoričani z 33 točkami trenutno na sedmem mestu. Jesenski prvak je postala ekipa Domžal s 46 točkami pred moštvom Brava Publikuma, ki je osvojilo 40 točk.