Kmalu dvoboj z Mariborčani

Nova Gorica, 01.10.2010

Ob 18. uri se dobimo v Športnem parku

Nogometaši Hita Gorice nestrpno odštevajo minute pred eno izmed najbolj prestižnih tekem sezone na domačih tleh. V Športnem parku bo pri štirikratnih državnih prvakih gostoval Maribor, vodilno moštvo Prve lige in aktualni nosilci državnega naslova.

Iz domačega tabora prihajajo vzpodbudne vesti. Nihče ni poškodovan, nihče kaznovan. Treningom sta se od dalj časa odsotnih igralcev priključila tudi mlada upa Matija Šuligoj in Amedej Vetrih, ki pa tokrat še ne bosta pripravljena za igro.

Teden pred dvobojem je minil v mirnem ozračju. ''Vadbe so potekale nemoteno. Fantje so zavzeti in polni motiva. Ne pozabimo, da je to le ena v nizu tekem, na vseh pa je mogoče dobiti največ tri točke. Kljub temu se vsi zavedamo, da je Maribor trenutno najboljši klub v Sloveniji. To dokazujejo tako z igrami v domačem prvenstvu kot z rezultati, ki so jih letos dosegli v evropskih pokalih. Imajo več izkušenj, mi pa bomo v tekmo šli hrabro. Želimo si pozitiven rezultat in predvsem pomoč domače publike,'' je pred dvobojem s Štajerci povedal domači trener David Peršič.

Kot rečeno, bo srečanje ponudilo novosti tudi za obiskovalce. Ti si bodo lahko še pred ogledom  tekme priskrbeli original dres ND Gorica za sezono 2010/2011. 

Vljudno vabljeni na ogled srečanja!