Nocoj gostovanje na Stožiškem lepotcu

Nova Gorica, 25.09.2010

Tekma se prične ob 20. uri

V sobotnem večeru čaka igralce Hita Gorice eno najbolj prestižnih gostovanj v sezoni. Prvič se bodo namreč preizkusili na novem stadionu v Stožicah, kjer bo nasproti mladi Goriški četi stala ljubljanska Olimpija.

Belo-modri so v Lendavi klonili z 0:3, kljub temu pa trener David Peršič na opravljeno delo gleda s pozitivne strani: ''Res je, da smo izgubili, a z igro še zdaleč nismo razočarali. Fantje so v polju zaigrali dobro, manjkalo pa nam je koncentracije v zaključku akcij. Tudi v Ljubljani pričakujem podobno srečanje, upam pa, da se bomo v ofenzivnem delu igre boljše odzvali. Fantje posebej pričakujejo ambient na novem stadionu. Naš cilj je, da igro krepimo iz tekme v tekmo.''

Novogoričani bodo zaigrali v preverjeni postavi. Po odsluženi kazni se vrača branilec Aris Zarifović, ki bo tako še povečal konkurenco v obrambni vrsti.

Domača Olimpija doslej še ni okusila prvenstvene zmage na novem stadionu, zato bo še posebej nevarna. Ima nekaj izvrstnih posameznikov, na katere morajo biti mladi Novogoričani pozorni skozi vseh 90 minut.