Mladinci bodo skoraj zagotovo viceprvaki!

Nova Gorica, 27.05.2010

Mladinci visoko ugnali Domžale, kadeti klonili, U-14 premagal Rudarja iz Trbovelj.

V zaostali tekmi 25. kroga prve mladinske lige so igralci Hita Gorica kar s 4:1 na gostovanju premagali Domžale. Po prvem polčasu je bil rezultat 2:1 za goste. Zadela sta Kris Jogan v 2. in Sandi Arčon v 35. minuti. Arčon je z dvema goloma v nadaljevanju dosegel hat-trick in tako s soigralci Novogoričane popeljal do 17. zmage v sezoni.

Hit Gorica dva kroga pred koncem za Mariborom zaostaja za 5 točk, prav toliko pa ima naskoka pred tretjeuvrščenim Simer Šampionom iz Celja.

Manj uspeha so imeli kadeti, ki so v Domžalah klonili z 0:2. Dva kroga pred koncem so na četrtem mestu, za tretjimi Domžalčani pa zaostajajo le za točko.

V nedeljo s Celjani

Mladinci in kadeti bodo v nedeljo na umetni travi v Športnem parku gostili igralce CM Celja. Kadeti pričnejo ob 14.30, mladinci pa ob 16.30.

U-14 zmagal na zadnji domači tekmi

S svojo predzadnjo letošnjo preizkušnjo pa so že opravili igralci ekipe U-14. Ti so v sredo v Športnem parku s 3:1 ugnali Rudarja iz Trbovelj. Za belo-modre so bili uspešni: Jani Batič, Bine Kavčič in Qendrim Krasniqui.

Hit Gorica je trenutno na šestem mestu, zadnje srečanje za sezono 2009/2010 pa bo odigrala v soboto 5. junija ob 18.00 na umetni travi v Ajdovščini proti ekipi Primorje – Vipava.