Napovednik za tekmo z NK Brda

Nova Gorica, 05.10.2019

Nogometaši ND Gorica bodo v nedeljo, 6. oktobra, ob 15.30 odigrali srečanje 12. kroga 2. SNL. V gosteh se bodo pomerili z ekipo Brd.

Stanje na lestvici
Ekipa Gorice s 25 točkami zaseda 2. mesto na prvenstveni lestvici. Do prvouvrščenih Radomelj jih ločijo tri točke. Brici so do sedaj zbrali 9 točk, kar jih uvršča na 12. mesto.

Prejšnja tekma ND Gorica
Goričani so se v prejšnjem krogu vrnili v domači Športni park. Pomerili so se z novomeško Krko in jo suvereno odpravili z rezultatom 3:0. Plavo-beli so z zadetkom Volariča povedli v samem uvodu srečanja. Povišanje rezultata je sledilo v 17. minuti, ko je mrežo zatresel Gulič. Domači so v nadaljevanju nadzorovali potek obračuna in gostom niso dovolili, da bi si priigrali kakšno nevarno priložnost. Končni rezultat je v drugem polčasu postavil Osuji.

Prejšnja tekma Brd
Nogometaši Brd so v prejšnjem krogu z rezultatom 0:3 izgubili proti Radomljam. Mrežo ekipe iz Goriških Brd je v 33. minuti načel Sacha Varga, ki je še v lanski sezoni nastopal v rdeče-črnem dresu. Naslednji zadetek je padel v 62. minuti, ko je natančno meril Zabukovnik. Bivši igralec Brd, Sacha Varga, je v 92. minuti postavil tudi končni rezultat 3:0.

Forma Brd
Rdeče-črni so po zmagi nad Dekani vknjižili dva zaporedna poraza. Izgubili so proti Krki in Radomljam. V prejšnjem tednu so zamenjali trenerja Davida Peršiča, s katerim so sodelovali od začetka sezone. Na klopi ga je zamenjal Vlado Badžim.

Delegiranje
Glavni sodnik srečanja bo Blaž Kos, s strani mu bosta pomagala Alen Salkić in Dejan Povšnar.

Spremljanje tekme
Spremembe rezultata in ostale zanimivosti s srečanja boste lahko našli tudi na družbenih omrežjih kluba.

-Twitter https://twitter.com/ndgorica

-Facebook https://www.facebook.com/ndgorica/

-Instagram https://www.instagram.com/ndgorica/
 
Besedilo: Kristjan Pahor