Napovednik za tekmo s Krko

Nova Gorica, 28.09.2019

Nogometaši ND Gorica bodo v nedeljo, 29. septembra, ob 16. uri odigrali srečanje 11. kroga 2. SNL. V domačem Športnem parku Nova Gorica bodo gostili Krko.

Stanje na lestvici
Goričani so z zmago nad Dekani osvojili svojo 22. točko in se povzpeli na 2. mesto prvenstvene lestvice. Ekipa Krke ima na računu 16 točk, kar jo uvršča na 7. mesto.

Prejšnja tekma ND Gorica
Plavo-beli so v prejšnjem krogu gostovali v Dekanih. Srečanje, ki se je odvilo med tednom, se je odločilo v drugem polčasu. V prvem delu tekme sta mreži mirovali. V 55. minuti je Lipušček dosegel zadetek za vodstvo, zmago pa je v 81. minuti potrdil Osuji, ki je zadel z bele točke.

Prejšnja tekma Krke
V 10. krogu so nogometaši ekipe, ki prihaja iz Novega mesta, premagali Brda. Na stadionu Portoval so domači zabili tri zadetke, medtem ko so Primorci dosegli le enega. Po zgodnjem vodstvu Krke, sta mreži preostanek prvega polčasa mirovali. V samem začetku drugega dela tekme so nogometaši Brd rezultat izenačili, a v vodstvu niso ostali dolgo. V 55. minuti je  Krka ponovno povedla, končni rezultat srečanja pa je padel v 63. minuti, ko je zadel Škrbec.

Forma Krke
Krka v zadnjem obdobju ne blesti, a  vztrajno zbira točke. V dosedanjem delu prvenstva so dokazali, da lahko premagajo vsako ekipo, premagali so npr. Krško in Dravo. Ob nekaj dobrih rezultatih pa so si privoščili tudi nekaj spodrsljajev.

Delegiranje
Glavni sodnik srečanja bo Asmir Sagrković, s strani mu bosta pomagala Tomislav Pospeh in Dejan Švarc.

Spremljanje tekme
Neposredni prenos obračuna boste lahko spremljali na programu Sportklub 1. Spremembe rezultata in ostale zanimivosti s srečanja boste lahko našli tudi na družbenih omrežjih kluba.

-Twitter https://twitter.com/ndgorica

-Facebook https://www.facebook.com/ndgorica/

-Instagram https://www.instagram.com/ndgorica/
 
Besedilo: Kristjan Pahor