Napovednik za tekmo s Fužinarjem

Nova Gorica, 20.09.2019

Nogometaši ND Gorica bodo v soboto, 21. septembra, odigrali srečanje 9. kroga 2. SNL. V Ravnah na Koroškem se bodo pomerili z ekipo Fužinarja.

Stanje na lestvici
Goričani so po 8 tekmah višje na lestvici od svojih naslednjih nasprotnikov. Zbrali so 16 točk, kar jih uvršča na 4. mesto. Nogometaši Fužinarja imajo na svojem računu 3 točke manj in zasedajo 7. pozicijo.

Prejšnja tekma ND Gorica
Plavo-beli so v prejšnjem krogu premagali ekipo Rogaške. V prvem polčasu so povedli z zadetkom Guliča in na odmor odšli z minimalno prednostjo. V drugem delu so domači iz Rogaške Slatine izenačili, a so se nogometaši Gorice hitro pobrali in si z zadetkoma Volariča in Colleya priigrali lepo prednost. Končni rezultat 1:4 je v sodnikovem podaljšku postavil Osuji.

Prejšnja tekma Fužinarja
Fužinar je v 8. krogu z rezultatom 2:1 premagal ekipo Brd. Korošci so zgodaj povedli in prednost ohranjali vse do 77. minute, ko so Brici izenačili. Odločitev o zmagovalcu tekme je padla v samem zaključku srečanja. Ikić je v izdihljajih obračuna dosegel zadetek in tri točke so odšle v Ravne na Koroškem.

Forma Fužinarja
Ekipa Fužinarja je v zelo dobri formi. Na zadnjih treh tekmah so vknjižili prav toliko zmag in se močno povzpeli po prvenstveni lestvici. Po medlem začetku prvenstva so očitno zaigrali veliko bolje, kar jim je prineslo veliko število točk v zadnjih krogih. Na tekmah proti Dekanom, Krki in ekipi iz Brd so zabili kar 8 zadetkov, prejeli pa le 3.

Delegiranje
Glavni sodnik srečanja bo Blaž Kos, s strani mu bosta pomagala Alen Salkić in  Dejan Povšnar.

Spremljanje tekme
Spremembe rezultata in ostale zanimivosti s srečanja boste lahko našli na družbenih omrežjih kluba.

-Twitter https://twitter.com/ndgorica

-Facebook https://www.facebook.com/ndgorica/

-Instagram https://www.instagram.com/ndgorica/
 
Besedilo: Kristjan Pahor