Cilj je zagotovo zmaga

Nova Gorica, 01.08.2019

Plavo-bele v soboto čaka gostovanje v Dravogradu. Pred drugo prvenstveno tekmo v letošnji sezoni je Luka Volarič predstavil svoj pogled na uspešen uvod v prvenstvo in na pripravo ter pričakovanja za prvo gostujočo tekmo. 

V prvem krogu so Goričani vknjižili zmago. Volarič je prispeval pomemben izenačujoči zadetek in tako načel nasprotnikovo mrežo: "V vsakem prvenstvu je pomembno, kako ga začneš in tega smo se zavedali že pred tekmo. Mi smo ga začeli z zmago in to nam daje pozitivne občutke za nadaljevanje. Sedaj je pred nami že nov preizkus, na katerem se moramo izkazati."

Vezist plavo-belih je tekmo z Beltinci pustil za sabo in se hitro osredotočil na naslednji krog: "V tem tednu je bilo najbolj pomembno, da se dobro regeneriramo in pripravimo na tekmo z Dravogradom, ki zagotovo ne bo lahek nasprotnik. Časa za pripravo na prvo gostujočo tekmo je bilo dovolj in mislim, da smo ga dobro izkoristili. Na drugo prvenstveno srečanje smo dobro pripravljeni in zelo motivirani."

Za konec nam je zaupal še svoja pričakovanja za sobotni gostujoči obračun:"Gre za prvo gostovanje v letošnji sezoni, zato je pomembno, da naredimo dober rezultat. Tekma z Dravogradom ne bo lahka, a cilj je zagotovo zmaga."