Pregled rezultatov mlajših selekcij

Nova Gorica, 02.10.2018

Tri najstarejše selekcije nogometne šole ND Gorica so odigrale srečanja 8. kroga prvenstva. Mladinci so remizirali z Ilirijo, kadeti izgubili, starejši dečki pa so osvojili točko.

MLADINCI

Mladinci so se v Mirnu pomerili z Ilirijo, s katero so se razšli z rezultatom 1:1.

Prvi polčas ni ponudil veliko razburjenj, saj se rezultat ni spreminjal. 

Bolj zanimivo je bilo v drugem delu igre, in sicer v zadnji četrtini tekme, ko se gledalci videli dva zadetka. V 69. minuti je Luka Černe zabil za vodstvo Gorice. Plavo-beli so prednost ohranjali vse do 85. minute, ko je Lan Žibert izenačil in postavil končni rezultat 1:1.

Glavna sodnica srečanja je pokazala 7 rumenih kartonov, od tega 2 igralcema Gorice. Porumenela sta Tin Gašper Jović in Žiga Peršič. 

Naslednja tekma, sreda 3. oktober ob 16.00, Renče, Igrišče Renče - Gorica : Olimpija Ljubljana

 

KADETI

Kadeti so na zanimivem srečanju proti Iliriji klonili z rezultatom 3:2.

Tekma se je za Goričane začela odlično, saj so v 15. minuti preko Roka Ljutića zadeli za 0:1. Gostje so odgovorili 20 minut kasneje, ko je izenačil Deniel Hadžić. Srečanje se je nato nekoliko umirilo, do vstopa v 70. minuto, ko sta v 2 minutah padla 2 zadetka. Najprej je Ilirijo v vodstvo popeljal Luka Milinović, nato pa je rezultat izenačil Zak Kavrečič. Za zmago domačih je v 81. minuti poskrbel Marko Mitrović. 

Sodnik je pokazal 2 rumena kartona. Pri Gorici je porumenel Luka Baruca. 

Naslednja tekma, nedelja 3. oktober ob 14.00, Renče, Igrišče Renče - Gorica : Olimpija Ljubljana

 

SELEKCIJA U15

Starejši dečki so se v gosteh pomerili z ekipo Dren Vrhnika, in po remiju z 1:1 osvojili novo točko.

Nogometaši Gorice so dobro začeli in v 28. minuti prešli v vodstvo, ko je zadel Kris Ivančič. Plavo-beli nasprotniku niso pustili zadeti, a v 67. minuti so vseeno nesrečno klonili. Domači so po avtogolu Nikole Dajića izenačili in poskrbeli za neodločen rezultat.

Naslednja tekma, nedelja 7. oktober ob 15.00, Športni park Domžale - Domžale : Gorica

 

K. P.