V uvodnem krogu se ni izšlo

Nova Gorica, 14.08.2018

V soboto, 11. avgusta, so svojo uvodno prvenstveno tekmo odigrali kadeti in mladinci Gorice. Na Igrišču pri Štantu v Mirnu so se pomerili s Triglavom iz Kranja.

MLADINCI

Mladinska ekipa Gorice je v 1. krogu nove sezone klonila proti Triglavu iz Kranja z rezultatom 0:2. 

Gostje so v 19. minuti povedli prek Jakoslava Stankovića. V prvem polčasu se rezultat ni več spreminjal, videli smo le en rumeni karton, prejel ga je kapetan plavo-belih Angel Stratorski. 

V drugem delu igre so Vrtnice želele priti do izenačenja. Domači trener Simon Živec je opravil, kar 4 menjave, da bi osvežil svojo ekipo, a na koncu so 3 točke odšle v Kranj. V 82. je goriško mrežo še enkrat zatresel Jakoslav Stanković in postavil končni rezultat 0:2.

Sodnik je na srečanju pokazal 3 rumene kartone. Pri domačih sta porumenela Angel Stratorski in Goran Trivunović. 

Naslednja tekma, sobota 18. avgust ob 17.30, Igrišče Rogoza - Maribor : Gorica

 

KADETI

Kadetska ekipa Gorice je v 1. krogu nove sezone proti Triglavu iz Kranja nesrečno izgubila z rezultatom 2:3.

Goričani so dobro odprli tekmo in v 34. minuti je Zak Kavrečič zadel za vodstvo. Rezultat je miroval do 70. minute, ko je Nemanja Gavrić poskrbel za 2:0. 

Vse je že kazalo, da bodo točke ostale doma, a nato so gostje udarili. V 74. minuti je zaostanek znižal Žan Bunić, 2 minuti kasneje je bil rezultat že izenačen, saj je za Triglav zadel Matic Likar. Za zmago gostov je poskrbel Albin Ahmetaj, ki je v 82. minuti dosegel zmagoviti zadetek. 

Sodnik je pokazal 5 rumenih kartonov. Pri domačih ga je prejel Amir Duraković. 

Naslednja tekma, sobota 18. avgust ob 15.30, Igrišče Rogoza - Maribor : Gorica

 

Foto: Miran Polanc

K.P.