Gorica ponovno neporažena

Nova Gorica, 17.05.2017

Tudi na enajsti zaporedni tekmi so Novogoričani ostali neporaženi. Na Ptuju so se z Domžalami razšli z 1:1, čeprav so do 87. minute belo-modri vodili z 1:0.

Začetek tekme je bil odličen. Že v 10. minuti je Rifet Kapić izvedel prosti strel, podal v sredino, kjer je domači branilec Dobrovoljc ob pritisku Andrije Filipovića zadel lastno mrežo.

V nadaljevanju prvega dela igre več priložnosti za Domžalčane, ki so trikrat zatresli tudi okvir gola. Za Gorico velja omeniti poskusa Dejana Žigona ter Amarachija Osujia. Belo-modri so na odmor odšli s prednostjo.

V drugem polčasu manj všečna igra z obeh strani. Beležimo strela Uroša Celcerja in Tilna Nagodeta, ki nista zadela cilja.

Zato pa so Domžale po prostem strelu in udarcu z glavo tik pred koncem tekme izenačile na 1:1.

Škoda, ponovila se je zgodba iz Maribora, ko so bili belo-modri zelo blizu zmagi. Toda, ne glede na to, je tudi točka zelo lep uspeh.

Gremo, Gorica. V nedeljo v Športni park prihaja Olimpija! Se vidimo.

 

Domžale - Gorica 1:1 (0:1)

Ptuj - Mestni stadion Ptuj, Glavni sodnik: Dragoslav Perić (Kranj).

Strelca: 0:1 Dobrovoljc (10, avtogol), 1:1 Žužek (87).

Domžale: Milić, Brachi, Blažič, Dobrovoljc, Rom, Vetrih (od 73. Bratanović), Husmani, Matjašič (od 60. Volarič), Repas, Franjić (od 66. Žužek), Firer.

Gorica: Sorčan, Celcer, Kavčič, Boben, Gregorič, Kolenc, Kapić, Škarabot, Žigon (od 74. Humar), Osuji (od 84. Marinič), Filipović (od 72. Nagode).

Rumeni kartoni: Dobrovoljc, Bratanović; Gregorič, Kapić, Celcer.