Miha Gregorič pred dvobojem z Rudarjem

Nova Gorica, 10.03.2017

ND Gorica v soboto ob 16. uri gostuje v Velenju pri Rudarju. 

Pred tretjim spomladanskim srečanjem je posebej za nd-gorica.com misli strnil branilec Miha Gregorič, ki ima sicer nekaj težav z vnetjem prsta na nogi. Na torkovi tekmi z Mariborom ga je pohodil Dare Vršič.

Gregorič je v spomladanskem delu odigral obe prvoligaški srečanji, po prvem domačem porazu pa je dejal: "Tekma z Mariborom je za nami, ostaja grenak priokus, ker nismo osvojili točk in ker so nas zasledovalci dohiteli. Pred nami je že kar hitro nova tekma z neposrednim konkurentom v boju za 4. mesto."

Nato je nadaljeval: "Rezerve za napredek so povsod, tako da lahko s trdim delom napredujemo na vseh področjih igre. Pritiska za zdaj ni čutiti, verjamemo vase, bo pa potrebno garati na igrišču. Tega se zavedamo, zato gremo korak za korakom."

"Zagotovo nam izkušnje Mirana Burgiča pridejo v napadu zelo prav, verjamem pa da bodo začeli zadevati tudi ostali igralci. Upam, da bomo dosegli veliko zadetkov v naslednjih tekmah. Niti ni pomembno, kdo zadane, kajti važne so točke."

Prvo sezonsko medsebojno tekmo v Velenju so Goričani dobili z 1:2, za zmago sta zadela Rifet Kapić ter Dejan Žigon: "Ekipa Rudarja nam je poznana, po zmagi v prestolnici so v naletu, zato bo potrebno odigrati pametno in zbrano. Nimamo se česa bati, gremo na zmago,'' še zaključuje novogoriški branilec.

V moštvo se vrača Rok Grudina.

GREMO, GORICA! POGUMNO NA ZMAGO!