Gorica se vrača s točko

Nova Gorica, 11.04.2015

NK Zavrč : ND Gorica 0:0

Novogoriški nogometaši se z Zavrča vračajo s točko. Še drugič letos se je na Štajerskem tekma med istima nasprotnikoma končala brez zadetkov. Zavrč še nikoli ni premagal Gorice.  

V prvem polčasu zelo malo omembe vrednih akcij. Pri belo-modrih je po prostem strelu in odbiti žogi v 35. minuti nevarno zapretil Dino Martinović, ki je streljal čez vrata, iz ugodnega položaja pa je mimo domačega gola sprožil tudi Matija Širok.

Več akcij v nadaljevanju, ko je za Zavrč poskusil Datković, pri gostih pa sta streljala Amedej Vetrih in Blessing Eleke, toda izid se ni spremenil. Za belo-modre je poskusil tudi Lorenzo Pasqualini.

Omeniti velja dobro posredovanje vratarja Alberta Gallinette, potem ko je sam pred njega z desne strani pritekel domači napadalec Kiš.  

V drugem polčasu sta igro Gorice okrepila Marshal Mfon Johnson in Luka Majcen.

 

NK Zavrč : ND Gorica 0:0

Športni park, sodniki: Kajtazović (Kranj), Ul (Šentilj v Slovenskih Goricah) in Šinkovec (Maribor).

NK Zavrč: Petrović, Korošec, Antić, Bogdan, Datković, Težak, Muminović, Grezda, Dobaj (od 46. Monjac), Mitrović (od 56. Balić), Kiš (od 79. Zorko).

ND Gorica: Gallinetta, Vetrih, Širok, Žigon, Palumbo, Eleke, Jogan, Pasqualini, Martinović (od 64. Johnson), Caputo, Slivka (od 72. Majcen).

Rumeni kartoni: Grezda, Datković; Martinović, Majcen.