Člani premagali mladince s 3:1

Nova Gorica, 26.11.2014

Trening tekma ob Kornu; zdravstveni karton članov je precej poln

Ekipa ND Gorice je sredino popoldne izkoristila za novo trening tekmo. Na igrišču ob Kornu so se pomerili z mladinsko ekipo ND Gorice. Člani so tekmo dobili s 3:1.

Ob Kornu smo videli dva različna polčasa. V prvem so člani pokazali zelo kombinatorno in idejno igro, mladinski ekipi, ki jo trenutno vodita Jovan Miloševič in Florjan Debenjak, pa niso dopustili praktično nobene priložnosti. V tistem delu igre sta zadela Luka Majcen in Sandi Arčon. Poleg dveh zadetkov so si člani priigrali še nekaj lepih priložnosti.

Po opravljenih zamenjavah - drugi polčas je odigrala drugačna postava, le vratar Alberto Gallinetta je branil vseh 90 minut - pa je ritem igre precej padel. Člani so odigrali povprečno in dopustili mladincem, da so dosegli zadetek. V tem delu igre je za člane zadel Osuji Amarachi, za mladinsko ekipo pa Grega Debenjak. Člani so tekmo končali v desetih, saj poškodovani Daniele Gragnoli ni mogel nadaljevati z igro.

Zdravstveni karton članske ekipe je kar precej poln. Težave s poškodbami imajo Denilton Venturim Jr., Marco Modolo, Ezekiel Henty, Stephen Makinwa ter tudi Daniele Gragnoli, ki jo je skupil prav na tokratni tekmi. Prvi del igre je trajal 40 minut, drugi pa kakšno minuto manj.

 

ND Gorica – člani : ND Gorica – mladinci 3:1 (2:0)

Strelci: Majcen, Arčon, Osuji; Debenjak

ND Gorica – člani, prvi polčas: Gallinetta, Vanin, Napoli, Jogan, Pasqualini, Taider, Vetrih, Džuzdanović, Innocenti, Arčon, Majcen.

Drugi polčas: Gallinetta, Širok, T. Kavčič, Gragnoli, Jakupović, Enow, Johnson, Thiombane, Kokol, Osuji, Eleke.