Vpogled v mladinsko šolo: dva poraza in zmaga

Nova Gorica, 26.08.2014

Mladinci so s 3:1 ugnali Triglav Kranj

V nedeljo so bile dejavne tri mlajše selekcije ND Gorice.

U15: ND Gorica: NK Interblock  0:2 (0:1)

Starejši dečki so kljub prevladovanju v igri in številnim priigranim priložnostim nesrečno izgubili proti ljubljanskemu Interblocku, ki je izkoristil dva protinapada in slavil z 0:2. Goste je tokrat reševal razpoloženi vratar in tudi okvir vrat, ki je Sirku preprečil zadetek. Varovanci trenerja Krumpa bodo že v sredo na Jesenicah poskusili nadoknaditi izgubljeno.

Več o tekmi - klikni tukaj.

 

Kadeti - 1.SKL: ND Gorica: NK Triglav Kranj 1:2  (1:0)

Tudi tokrat so kadeti po solidnem prvem polčasu zapravili zmago v drugem delu tekme. Naši kadeti so zasluženo prešli v vodstvo po zadetku Nardecchie, ki je bil najvišji po podaji iz kota. Večjo prednost domačih je preprečila prečka, ki je zaustavila lep poizkus razpoloženega Klančiča. Nato se je v 2. polčasu ponovila že večkrat videna zgodba, saj smo po napak ožje obrambe ponovno zapravili vodstvo in omogočili Kranjčanom zmago.

Več o tekmi - klikni tukaj.

 

Mladinci - 1.SML: ND Gorica: NK Triglav Kranj 3:1  (2:0)

Mladinci trenerja Iztoka Kavčiča so navdušili z igro v prvem polčasu vendar pa se večkrat osmešili pred golom nasprotnika. Glede na številne stoodstotne priložnosti bi lahko bila tekma odločena že v prvem polčasu, vendar sta zadela le Nik Medveš po podaji Nigerijca Osujia Amarachija in Anže Kuraj, ki je z evrogolom povišal vodstvo. Kazen za številne zapravljene priložnosti je prišla v drugem polčasu, ko so Triglavani znižali zaostanek. Za nekoliko mirnejši zaključek tekme je poskrbel Amarachi, ki je po dobri obrambi razpoloženega kranjskega vratarja le povišal na končnih 3:1.

Več o tekmi - klikni tukaj.